Publicador de continguts

Crida de creació i recerca 2021


Crida de creació i recerca 2021

L'Àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma treballa per a fer realitat el Centre d'Art i Creació de Palma (CAC). En aquests moments es prepara un projecte d'habilitació d'espais a l'antiga Presó.

Mentre aquest espai encara no sigui utilitzable, i seguint la línia de programació iniciada des de la cogestió amb el Grup Motor del CAC amb les crides a projectes de mediació i creació, la Direcció General d'Arts Visuals de l'Ajuntament de Palma (DGAV) convoca aquest 2021 una crida per a la contractació de projectes de creació i investigació artística.

Aquesta convocatòria té per objecte la contractació de 3 projectes de creació dirigits a artistes del camp de les arts visuals i 1 projecte de recerca artística dirigit a agents culturals, per a desenvolupar entre juliol i novembre de 2021. Els projectes que s'hi presentin han de ser viables amb l'actual crisi sanitària.

Poden optar a la contractació els professionals de qualsevol edat, a títol individual o col·lectiu, que presentin un projecte que compleixi els requisits d'aquesta convocatòria i que no hagin estat seleccionats a l'edició de la crida de creació i investigació artística 2020.

Consultau tots els detalls aquí.

Duració:

3 d’agost de 2021

Dies: Diàriament
Horari: 03:05
Localitat: Palma
Zona: Casal Solleric
Adreça: Passeig del Born, 27
Telèfon: 971 722 092

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023